La brigada municipal de Solsona ha reparat els desperfectes dels camins de Cal Coix i l´Amisol (el darrer és la continuació del primer), des de l´enllaç amb la carretera de Manresa i fins a la masia de Cal Fanteta. És una actuació realitzada arran de la petició dels veïns i de l´Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarca.

L´antiguitat de l´asfalt i el trànsit continuat de vehicles pesants que accedeixen i surten de les instal·lacions de la serradora d´Amisol havien ocasionat diversos danys en aquest vial, especialment en els revolts. Per aquest motiu, operaris de la brigada municipal han actuat en una extensió de 600 metres de camí en aquells punts més malmesos. Concretament, s´hi ha arrencat l´asfalt existent, s´hi ha realitzat un sanejament, s´hi ha estès i compactat tot-u i s´hi ha col·locat una capa de 20 centímetres de formigó reforçat amb malla electrosoldada d´acer, una fórmula més resistent que el paviment anterior. Aquests treballs han tingut un cost, en material, de 3.700 euros.

D´altra banda, des d´aquest dilluns i durant uns quinze dies, l´Ajuntament ha subcontractat una empresa per arranjar els vials més perjudicats per les destrosses del temporal de la setmana passada. Bàsicament, l´actuació consisteix a anivellar, engravar i netejar cunetes. Prèviament, durant la setmana passada la brigada va dedicar-se a retirar esllavissades i acumulacions de terra.