A partir de dimecres es reobrirà el trànsit al sector de la Cabana del Catedràtic de Solsona que es trobava afectat per les obres del nou nou supermercat de la cadena Mercadona, que té previst obrir portes de forma imminent. La reobertura a la circulació suposarà, a més, una reordenació de la mobilitat en tot l'àmbit. Per donar més fluïdesa al trànsit rodat, es faran alguns canvis de sentit en vies confluents.

Les modificacions més destacats en la reordenació del trànsit d'aquest sector de la ciutat són els dels carrers de Jacint Verdaguer i de Pau Alinyà, segons han informat fonts municipals. En aquest sentit, a partir d'ara es podrà circular pel carrer de Jacint Verdaguer en direcció a la Carrera des de la carretera de Torà. Pel que fa al de Pau Alinyà, només es permetrà la circulació en direcció a la carretera de Torà. Així mateix, estarà prohibit l'accés a la Carrera des del carrer de Pere Màrtir Colomés, ja que aquesta cruïlla passarà a ser únicament de sortida. D'altra banda, el tram superior del carrer de Francesc Pons passarà a ser de doble sentit.

El carrer de la Carrera serà unidireccional gairebé en la seva totalitat, des de l'avinguda de Sant Jordi fins a la cruïlla amb Pere Màrtir Colomés, excepte en un tram intermedi de doble direcció entre els carrers de Jacint Verdaguer i Falp i Plana, per tal de facilitar l'accés i la sortida dels veïns de la Plana. Aquesta setmana és previst que hi hagi senyalització provisional en algunes vies afectades per la reordenació de la mobilitat i les pròximes setmanes s'acabaran d'enllestir els canvis que han acompanyat la urbanització del sector de la Cabana del Catedràtic.