La segona cursa solidària del Sol del Solsonès aplega setanta participants

04.12.2015 | 07:43
Sortida de la cursa, que es va celebrar diumenge passat

El Sol de Solsonès va celebrar el cap de setmana passat la segona cursa solidària amb l'objectiu de promocionar els hàbits saludables i sensibilitzar la població contra les drogodependències. El recorregut pels carrers de Solsona va tenir un total de 3 quilòmetres, que es podien fer corrent o caminant.
Un total de 69 persones van participar a la cursa, de les quals 45 eren dones i 24 homes d'edats compreses entre un mes i mig i els 68 anys. El tret de sortida a la prova va anar a càrrec dels trabucaires de Solsona, i a l'arribada els participants van ser rebuts per Takumba Batucada.
En categoria infantil el millor temps va ser el de Marc Caball, el segon el de Ton Vilaplana i el tercer el de Sara Caball. En la categoria juvenil es va imposar Mohamed Fade, seguit de Marcel Montaner i Jan Vilaplana. La categoria femenina va ser encapçalada per Diana Codina, el segon lloc va ser per a Judit Sánchez i el tercer per a Rosa Maria Villaró.
En la categoria masculina el guanyador de la cursa va ser Miquel Vilà, el segon lloc se'l va endur Cristian Chiriveches i Enric Roures va ser tercer.
En la categoria de caminadors, es va imposar Eva Capdevila, seguida de Carles Arnau i Montse Vilaseca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema