El Sol de Solsonès va celebrar el cap de setmana passat la segona cursa solidària amb l'objectiu de promocionar els hàbits saludables i sensibilitzar la població contra les drogodependències. El recorregut pels carrers de Solsona va tenir un total de 3 quilòmetres, que es podien fer corrent o caminant.

Un total de 69 persones van participar a la cursa, de les quals 45 eren dones i 24 homes d'edats compreses entre un mes i mig i els 68 anys. El tret de sortida a la prova va anar a càrrec dels trabucaires de Solsona, i a l'arribada els participants van ser rebuts per Takumba Batucada.

En categoria infantil el millor temps va ser el de Marc Caball, el segon el de Ton Vilaplana i el tercer el de Sara Caball. En la categoria juvenil es va imposar Mohamed Fade, seguit de Marcel Montaner i Jan Vilaplana. La categoria femenina va ser encapçalada per Diana Codina, el segon lloc va ser per a Judit Sánchez i el tercer per a Rosa Maria Villaró.

En la categoria masculina el guanyador de la cursa va ser Miquel Vilà, el segon lloc se'l va endur Cristian Chiriveches i Enric Roures va ser tercer.

En la categoria de caminadors, es va imposar Eva Capdevila, seguida de Carles Arnau i Montse Vilaseca.