L'ocupació als establiments hotelers del Solsonès durant aquest pont de la Purísssima se situa entre el 70 i el 100%. Per altra banda, la poca neu pot ser una de les causes que els establiments rurals de la comarca presentin per aquests dies ocupacions que van del 50% al 80%. L'estació d'esquí de Port del Comte obre avui la temporada però ho fa a mig gas, amb només la zona de debutants.

Segons la presidenta de l'Associació de Turisme Rural del Solsonès (TRAS), Pilar Bielsa, aquest any "tenim menys demanda" i "hi ha poques peticions". Amb tot, Bielsa creu que els establiments rurals que es troben més a la muntanya i a prop de l'estació d'esquí presenten ocupacions més elevades que la resta. D'altra banda, als establiments hotelers l'ocupació se situa entre el 70 i el 100% i des del Gremi d'Hostaleria asseguren que ha estat més fàcil omplir tots els dies del pont pel fet que no hi hagi tants festius entre setmana.

L'estació d'esquí solsonina del Port del Comte obre avui la seva temporada. Segons ha explicat el director de les instal·lacions, Albert Estella, "les temperatures no ens han acompanyat, de manera que gairebé no hem pogut produir neu".