El Centre Sanitari del Solsonès oferirà la tramitació de la targeta Cuida'm, que identifica aquelles persones que per les seves característiques clíniques específiques necessiten un conjunt d'actuacions diferenciades en la seva relació amb els professionals i els serveis sanitaris. En aquest sentit, la poden demanar pacients amb determinades patologies amb l'objectiu de rebre una millor atenció.

Totes les persones interessades a disposar d'aquesta targeta podran sol·licitar-la al mateix Centre Sanitari, que, a través de la Treballadora Social, li facilitarà els tràmits. Segons ha informat el Consell Comarcal del Solsonès, "no es tracta solament d'optimitzar recursos, sinó d'adaptar els que tenim disponibles a una millor gestió i atenció als ciutadans que requereixin un tractament".

La targeta la poden obtenir les persones amb demència, discapacitat intel·lectual greu i profunda, discapacitat intel·lectual lleu o moderada amb trastorns de conducta, trastorns de l'espectre autista o dany cerebral.