A partir del 8 de gener, el Solsonès estrenarà el nou servei de transport públic a la demanda que comunicarà els petits pobles de la comarca amb Solsona cada divendres feiner al matí, coincidint amb el dia del mercat setmanal. Els interessats en el servei, que es farà amb taxi, podran sol·licitar-lo fent una trucada el dia abans.

El transport a la demanda és un servei de transport públic només sota petició dels usuaris, que s'implanta amb l'objectiu d'unir diferents pobles de la comarca amb la seva capital els dies del mercat setmanal, és a dir, el divendres. Per utilitzar aquest servei, els interessants han de trucar al número de telèfon 93 821 04 85, abans del dijous a les 12 del migdia. El preu del bitllet serà d'1,70 euros per viatge.

En total, al Solsonès s'implanten sis rutes a la demanda, que seran portades a terme per taxis designats directament per l'empresa que disposa de la concessió de les rutes, ALSA. Els trajectes tenen com a punt de partida Cambrils-Lladurs, Navès, La Coma, Ogern, la Molsosa-Pinós-Riner-Llobera i Sant Climenç. Els mateixos trajectes que arriben fins a l'estació d'autobusos de Solsona es faran en sentit invers per tornar els usuaris a casa al migdia. Les rutes compten amb uns horaris establerts d'anada i tornada a cada a municipi i només es faran les parades on hi hagi demanda.