La Universitat Autònoma de Barcelona formarà part de la junta del CTFC

24.12.2015 | 07:52
Nova junta del CTFC, presidida pel conseller Ciuraneta (al centre)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, és, des d'aquesta setmana, el nou president del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), amb seu a Solsona, en substitució de Josep Maria Pelegrí. Ciuraneta és un dels nous representants de la Generalitat de Catalunya a la junta del CTFC, que incorporarà, com a novetat, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
També han entrat a formar part de la junta els nous representants del Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Destaca la nova incorporació de la UAB a la junta, que està seguint els tràmits per entrar a formar-ne part.
El nou president ha destacat, segons el CTFC, la importància del centre i els 20 anys que porta treballant "per contribuir a la modernització i a la competitivitat del sector forestal, així com la seva trajectòria europea i internacional". També ha lloat la seva singularitat i importància a nivell temàtic i científic, ha instat a seguir donant resposta als nous reptes per aconseguir ser una institució de referència al servei del sector forestal i ha establert el compromís de la Generalitat amb la institució i la seva voluntat per mantenir-lo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema