Les torxes baixant del Castellvell anunciaran, un any més, l´arribada de Ses Majestats els Reis d´Orient a la ciutat de Solsona. La cavalcada s´iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda quan la comitiva reial, formada per un centenar de persones de diferents entitats solsonines, s´endinsarà a la ciutat per l´avinguda del Cardenal Tarancón, després de l´espectacle pirotècnic. El recorregut seguirà el protocol de les darreres edicions i els Reis faran un tram amb carrossa i l´altre, el del nucli antic, a peu.

De l´avinguda del Cardenal Tarancón fins al portal del Castell, els Reis, acompanyats dels patges i els escribes, desfilaran amb la seva carrossa. Un cop allà, baixaran i seran rebuts per la corporació municipal. En aquest punt, es farà el discurs i, tot seguit, la comitiva reial continuarà el seu recorregut a peu baixant pel carrer Castell i la plaça Major fins a arribar a la catedral, on faran l´adoració al Nen Jesús a la capella del Claustre.

La regidora de Cultura de l´Ajuntament de Solsona, Sara Alarcón, destaca la proximitat que dóna a la cavalcada el recorregut a peu dels Reis, que els permet «atansar-se als nens i nenes i parlar amb ells». És en aquest recorregut on es reparteixen els caramels, que es donen a la mà.

La cavalcada està organitzada per la regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Solsona amb la col·laboració de l´Esplai Riallera, l´Agrupament Escolta Pare Claret, l´Orquestra Patinfanjàs, la Fundació Volem Feina, el Centre Excursionista del Solsonès i Trabucaires de Solsona.