Càritas Parroquial engega la tercera temporada dels horts solidaris de Solsona

El programa del bisbat posa a disposició de famílies necessitades parcel·les per conrear Aquest any passat n'hi havia una quinzena

06.01.2016 | 00:00
Horts solidaris que té Càritas Parroquial al Seminari

Càritas Parroquial de Solsona, entitat vinculada a la parròquia, acaba de posar en marxa la tercera temporada del programa del bisbat Un estiu sense gana, que ofereix parcel·les per conrear un hort a famílies necessitades. Els terrenys ubicats al Seminari han tingut aquest any passat una quinzena de famílies beneficiàries. Els interessats a obtenir-ne una de cara a aquest proper any ho poden sol·licitar al despatx de l'entitat.
Aquest any passat, els membres de quinze famílies s'han acollit al programa, algunes de les quals continuaran i altres, que ja no ho necessiten, donaran pas a nous hortolans. Per aquest motiu, des de Càritas Parroquial es posa a disposició parcel·les de l'antic hort del Seminari. El rector de Solsona, mossèn Lluís Tollar, responsable de Càritas Parroquial, ha valorat molt positivament la iniciativa sorgida del bisbat que pretén "posar un bé de l'església al servei de les persones necessitades".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema