Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Solsona van detenir el passat 7 de gener, dos homes, de 34 i 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Navàs (Bages), com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

El dia 7, pels volts de les 12 del migdia, els mossos van rebre l'avís d'un veí de la Vall d'Ora informant que acabava de veure un vehicle, amb dos ocupants, rondant per la zona i que li causava inseguretat. Els mossos es van dirigir cap al lloc per tal de fer les comprovacions pertinents i pocs minuts després van localitzar el vehicle en qüestió amb els dos ocupants.Després d'identificar als dos homes, es va escorcollar el turisme i a l'interior es va localitzar diverses eines i trossos de cablejat de coure.

Poc després, una patrulla va observar que al camí on van veure el vehicle hi havia una torre de telefonia, la qual tenia un forat a la tanca que l'envoltava i a l'interior hi havia cable tallat. A més, van comprovar que el cable de la torre de telefonia coincidia plenament amb el que portaven els ocupants del vehicle. Per tot això, es va detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar el dia 8 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Solsona.