Òptica Roure guanya el Concurs d'Aparadors per Nadal de Solsona

La perruqueria Estil en Equip rep el segon i Mans i Mànigues, el tercer

11.01.2016 | 20:51
L´aparador d´Òptica Roure.

L´elegància en la composició nadalenca amb què s´han mostrat els articles de l´establiment li ha valgut a Òptica Roure el primer premi del vuitè Concurs d´Aparadors per Nadal de Solsona. El segon se l´endú enguany la perruqueria Estil en Equip, especialment per l´originalitat amb què es van utilitzar productes i altres elements propis del negoci. Finalment, la botiga artesana Mans i Mànigues rep el tercer premi per la creativitat.

Aquesta ha estat la deliberació del jurat del concurs organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica a través de l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona després d´avaluar els 40 aparadors participants, vuit més que en l´edició anterior. El jurat l´han integrat representants de la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l´Escola Arrels Secundària, l´Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès i el tècnic municipal de l´àrea.

El guanyador rebrà 200 euros i una placa especialment editada; el segon, 100 euros, i el tercer, 50. El lliurament dels premis tindrà lloc aquest divendres, dia 15, a les set de la tarda, en un acte breu a la sala de plens del consistori, en el decurs del qual també s´entregaran els premis dels concursos de Postals de Nadal i de Pessebres.

L´objectiu d´aquesta iniciativa, que va començar el 2004 però amb alguns anys d´interrupció, és ambientar els carrers i els establiments solsonins i que els propis comerços contribueixin a dinamitzar els eixos comercials durant l´època nadalenca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema