L'escassa neu que ha caigut i les altes temperatures han frenat l'inici de temporada a l'estació de Port del Comte, que va obrir portes el 5 de desembre passat amb la zona de debutants i encara no ha pogut ampliar el domini esquiable. A més, l'estació va haver de tancar dilluns per culpa de la pluja que va caure el cap de setmana. La baixada de temperatures d'ahir, però, els va permetre tornar a engegar els canons i reobrir l'estació, per on aquestes festes han passat unes 3.500 persones.

El director de Port del Comte, Albert Estella, lamentava ahir el mal inici de temporada, que, de moment, "és pitjor" que la passada, que va ser "molt dolenta". El director confia, però, en un canvi de temps i que la temporada "s'allargui per darrere", passat Setmana Santa. Després de tancar dilluns les instal·lacions a causa de la pluja que va desfer la poca neu que hi havia, ahir al matí l'estació va tornar a engegar els canons de neu artificial que li van permetre obrir de nou la zona de debutants amb dues cintes, Llebre i Esquirol.

Si es mantenen les baixes temperatures i la humitat d'ahir, Estella confia que, de cara al cap de setmana es podria reobrir la zona de trineus i tubbies i també hi ha la possibilitat d'ampliar el domini esquiable amb "la pista de Rasa Coma i el telecadira del Querol". Aquestes festes han passat per l'estació solsonina unes 3.500 persones, sobretot famílies amb nens, "una xifra inferior a la de l'any passat", assegura Estella.