L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, a través del Servei Connectem, organitza dos cursos subvencionats per cobrir dos perfils concrets de professionals buscats per les empreses del territori. D'una banda, un de compravenda i màrqueting internacional de 280 hores i, de l'altra, un de manteniment de sistemes electropneumàtics de 250 hores, de febrer a juny. Aquests dies se n'estan gestionant les inscripcions.

És una oferta subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu. S'adreça a persones inscrites com a demandants d'ocupació, principalment en situació d'atur, si bé es valorarà l'admissió d'altres sol·licitants interessats a complementar el seu perfil professional.

Les places són limitades i, tot i que encara es desconeix la data exacta d'inici dels cursos, els pròxims dies se'n tancaran els grups, especialment del de compravenda i màrqueting. La preinscripció s'ha de cursar per correu electrònic a l'adreça serveiconnectem@adlsocar.cat, i cal indicar-hi el nom, el DNI i el telèfon, i adjuntar-hi un currículum actualitzat. També es pot trucar al telèfon 973481009.

El curs de compravenda i màrqueting internacional està dissenyat per preparar persones amb formació o experiència en el sector administratiu per gestionar temes d'importació i exportació o internacionalització. S'hi treballarà les gestions, la documentació i el vocabulari més habitual.