Solsona renova el portal municipal dels infants i hi incorpora nous continguts

Hi ha un apartat de jocs amb temàtiques vinculades al patrimoni local El nou web també és accessible des de tauletes i 'smartphones'

18.01.2016 | 07:51
El web dels infants ha canviat el contingut i el disseny

Els nens i nenes de Solsona ja poden accedir aquests dies al nou web dels infants www.infantsdesolsona.cat, el portal municipal a Internet específicament concebut per a la mainada. Si bé aquest espai existia des de final del 2009, s'ha renovat completament tant de disseny com de contingut per fer-lo més atractiu i perquè els usuaris puguin entretenir-se i aprendre amb jocs en línia. Aquesta nova etapa coincideix amb la posada en marxa, dimecres que ve, d'un concurs d'enigmes fotogràfics que té el títol Qui sap on?

Segons han explicat fonts municipals, "el portal antic havia quedat obsolet, motiu pel qual durant el curs passat el Consell d'Infants i Adolescents (CIAS) va treballar en un nou plantejament". El web s'estructura en sis apartats: per jugar, aprendre, concursar, l'agenda, un blog i la secció del CIAS. Entre altres novetats, s'ha adaptat a la tecnologia responsive perquè sigui accessible des de tauletes i smartphones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema