Oferir un espai de suport als pares i mares interessats a conèixer com influir de manera positiva en l´educació i el desenvolupament dels seus fills. Aquest és l´objectiu del programa "Créixer en família", que torna a Solsona amb sis tallers específics sobre l´adolescència de 12 a 16 anys. És un cicle de tallers organitzat per la regidoria d´Educació finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. S´impartirà tots els divendres del 12 de febrer al 18 de març a les set de la tarda a la sala cultural del consistori.

La pedagoga solsonina Laura Villaró serà la formadora dels tallers, que versaran sobre una franja d´edat que havia quedava pendent de tractar en els programes "Créixer en família" a Solsona. La primera sessió (12 de febrer) porta per títol "I si, primer mirem d´entendre´ls?"; la segona (dia 19), "Ser-hi sense que es noti"; la següent, "Tenir conflictes no és tenir problemes" (dia 26); la quarta (4 de març), "Tots els actes tenen conseqüències"; la cinquena (11 de març), "Es passa hores davant el mirall!", mentre que la darrera (18 de març) consistirà en un monogràfic sobre un tema escollit pels propis participants.

Les inscripcions es cursen gratuïtament a l´Ajuntament de Solsona, per telèfon, trucant al 973480050 (extensió 134), o bé per correu electrònic a intervencio3@ajsolsona.cat. Hi ha temps fins al 9 de febrer. Aquests tallers van començar a Solsona el 2013, aleshores centrats en la infància de 3 a 6 anys; el 2014 van adreçar-se a famílies amb fills de 6 a 12 i l´any passat va versar sobre l´adolescència tardana, de 16 a 18 anys.