Les escoles públiques del Solsonès commemoren, aquest divendres a la tarda, el Dia de la Pau i la No-Violència amb la representació de petites obres, inspirades en diferents valors sobre la pau, pel nucli de Solsona i amb un acte de cloenda a la plaça del Camp.

Amb aquesta activitat, les escoles públiques solsonines volen compartir amb el conjunt de la ciutadania valors com la tolerància, l'esforç, l'amistat, la solidaritat, el respecte, la justícia o el compromís. La commemoració començarà a les tres de la tarda amb una ruta per la pau per les places del nucli antic, on es faran breus obres teatrals realitzades per alumnes de 1r d'ESO de l'IES Francesc Ribalta i representades per l'alumnat de primària de diferents centres.

Un cop finalitzada la ruta, a les quatre de la tarda, es farà un acte de cloenda a la plaça del Camp, que inclourà parlaments a càrrec de representants de la comunitat educativa, amb el símbol de la pau i la interpretació d'una adaptació del tema All of me, de John Legend. D'altra banda, les escoles de Sant Llorenç de Morunys també faran actes per commemorar aquesta diada.