El Carnaval posa en marxa una nova edició del concurs de fotografies a Instagram

30.01.2016 | 07:40
Imatge guanyadora del 2015

Per promocionar el Carnaval de Solsona, la regidoria de Turisme i l'Associació de Festes del Carnaval convoquen el tercer Concurs de fotografies de la festa a Instagram, que s'obre demà dissabte, coincidint amb els primers actes previs, i s'allarga fins al 15 de febrer.
La persona guanyadora s'endurà un lot de productes de marxandatge de Solsona i del Carnaval valorat en 100 euros, i els altres quatre finalistes rebran una entrada al Pou de Gel, un adhesiu de la ciutat i un pin dels gegants de la festa. Hi pot participar tothom a partir dels 16 anys.
Els requisits són que els autors es facin seguidors del compte a Instagram de la regidoria de Turisme (@solsonaturisme), que les fotos corresponguin a l'edició d'enguany i que les imatges publicades portin les etiquetes #carnavalsolsona2016 i #solsonaturisme. En cas que només se n'utilitzi una, la foto no es considerarà vàlida.
Durant la tercera setmana de febrer, el jurat escollirà les imatges finalistes. El jurat el formaran dues persones de l'Associació de Festes, un dissenyador gràfic, un periodista i un tècnic en turisme. El veredicte final el determinaran, però, els usuaris d'Instagram a partir dels seus vots a les cinc fotos finalistes fins al 29 de febrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema