L'Ajuntament de Sant Llorenç està duent a terme diverses actutacions per millorar els equipaments municipals. Entre els treballs previstos, hi ha la substitució d'una part de les finestres del pavelló municipal i una millora de les que no se substitueixen.

Segons han informat des del consitori de la capital de la vall de Lord, "a causa del mal estat general dels tancaments, és necessari fer aquestes actuacions per a millora de la seguretat i l'estalvi energètic de l'equipament". També han apuntat que "el pressupost per canviar-les totes és molt elevat i no es pot fer de cop" i, en una primera fase, es canviaran les que estiguin més malmeses i es repassaran tota la resta, que s'aniran canviant paulatinament.

D'altra banda, el consistori també té prevista l'adquisició d'unes noves grades multiusos, més segures, modernes i versàtils. Aquesta inversió es considera necessària "per l'estat i l'escassetat de les actuals". En diferents ocasions, calia demanar-ne als ajuntaments veïns "atès l'estat precari d'una part del material a causa de l'ús continuat". D'aquesta manera, segons apunten des de l'Ajuntament, "hi guanyem en rapidesa, seguretat i comoditat".