Ja està disponible l'última versió de la Guia de serveis de Solsona i comarca, que des de fa deu anys editen conjuntament l'Associació de Festes del Carnaval de Solsona, l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès. La publicació corresponent al 2016 es pot consultar en format imprès així com també mitjançant l'aplicació mòbil, que conté la geolocalització dels establiments.

Tothom que vulgui la nova versió de la guia pot passar a recollir-la gratuïtament a la recepció del Consell Comarcal del Solsonès, si bé l'Ajuntament de Solsona en repartirà a les bústies dels domicilis solsonins les pròximes setmanes. Enguany, aquesta publicació aglutina més de quatre-cents establiments col·laboradors de tots els sectors.

Les aportacions que fan els diferents col·laboradors de la guia van destinades a l'organització dels tres esdeveniments més importants de la comarca del Solsonès: el Carnaval de Solsona (declarat Festa d'interès turístic nacional), la Fira de Sant Isidre (la tercera fira en importància de les terres de Lleida) i la Festa Major de Solsona (reconeguda com a Festa patrimonial d'interès nacional). Enguany, la Guia de serveis de Solsona i comarca 2016 aposta per un disseny "clar i net en la portada", apunten des del Consell.