L'estació d'esquí del Port de Comte afronta el cap de setmana amb optimisme gràcies a les baixes temperatures i a les nevades que dijous ja els van permetre obrir el Sucre i que han propiciat la fabricació de neu en altres zones de la muntanya.

El director de la instal·lació, Albert Estella, afirma que "afegim la Bòfia a les zones de l'estació que són obertes". Així els esquiadors que vagin als Port del Comte trobaran "9 pistes obertes, cosa que fa més de 17 quilòmetres esquiables". Les instal·lacions disponibles es troben a les zones de Prat Donadó, el Sucre i la Bòfia.

Després d'un inici de temporada en què les altes temperatures i la manca de precipitacions limitaven l'oferta de l'estació a dues pistes on es feia neu artificial, Estella ha remarcat que, tot i que per a la setmana vinent la probabilitat de nevades és pràcticament nul·la, "la previsió és que les temperatures continuïn sent prou baixes per permetre fer més neu i conservar-la per obrir més pistes en els propers dies".

Pel que fa a la qualitat de la neu, el director de l'estació remarca que les pistes que són obertes tenen "una neu pols amb una qualitat molt bona".