Alcaldes i presidents de Consells Comarcals de la Catalunya Central es van reunir ahir a Solsona amb la delegada territorial del Govern, Laura Vilagrà.

Tot i haver consensuat una data que fos avinent per als assistents, la reunió va tenir l'absència d'alguns dels titulars de les institucions que hi eren representades. Així, l'alcalde d'Igualada no va poder assistir a la trobada i va ser una regidora de l'Ajuntament qui en va fer la representació, i tampoc va poder-hi ser l'alcalde de Moià i president del Consorci del Moianès ni l'alcaldessa de Berga, a qui va substituir un regidor del seu govern.

La reunió, en la qual es va tractar el tema de la distribució i el repartiment de les delegacions territorials del Govern de la Generalitat, va servir als representats polítics de les diferents comarques per contactar amb alcaldes o presidents d'altres territoris amb qui no havien coincidit. Tots els assistents es van felicitar per la trobada i van estar d'acord que aquest tipus de reunions amb tots els agents de la Catalunya Central són molt positives i caldria que es duguessin a terme de manera periòdica per tal d'afavorir la consolidació del sentiment de regió.