El grup a l'oposició d'Independents de la Molsosa-Acord Municipal (IDLM-AM) va reunir una vintena de veïns del municipi a la trobada que van organitzar per tal d'exposar-los el model de servei d'atenció domiciliària que proposen per al municipi, i que passa per la mancomunitat amb altres municipis del Solsonès, i també la idea d'elaborar un pla de camins. Arnau Vilaseca, regidor de la formació, es mostra satisfet del resultat de la reunió: "hem aconseguir asseure persones amb diferents idees per debatre sobre el bé comú, i la interacció ha estat bona". Ara portaran els resultats de la reunió al ple de l'Ajuntament per tal de debatre-ho també amb els regidors de l'equip de govern.

La trobada de la Molsosa va incloure la participació de l'alcalde de Solsona i president comarcal d'ERC, David Rodríguez, que va fer referència a la importància de la participació ciutadana en la creació de serveis municipals.

El grup d'IDLM-AM ha mostrat la intenció d'obrir al debat ciutadà tots els temes que sigui possible de traslladar als veïns del municipi, i posen tota la informació a disposició al blog idmolsosa.blogspot.com.es.