La línia d'incentius empresarials que el consistori solsoní convoca per quart any consecutiu ha estat modificada pel que fa tant al ajuts per a inversions com per a ocupació. Així, les bases per a inversions requeriran a partir d'ara que es justifiqui que es tracta d'una millora d'innovació i competitivitat per al negoci, però no caldrà antiguitat mínima i s'ha reduït de 5.000 a 3.000 euros la inversió mínima per acollir-s'hi. A més, s'ha incrementat de 1.000 a 1.500 euros la subvenció màxima.

Pel que fa als canvis en la línia d'ajuts que subvenciona la creació d'ocupació, els treballadors contractats podran tenir el veïnatge administratiu no només a Solsona sinó al conjunt del Solsonès i a també a Cardona.

L'import màxim de la subvenció per beneficiari puja de 2.500 a 3.000 euros. La creació d'ocupació se subvencionarà amb 500 euros per cada nou lloc de treball, amb un possible augment d'aquesta ajuda, en funció del perfil de la persona contractada, de fins a 1.500 euros. L'assignació pressupostària que l'Ajuntament fa per aquesta línia de subvencions es manté en els 25.000 euros que ja tenia l'any passat.