L'Ajuntament de Solsona ha tret a concurs quatre places de socorrista aquàtic per a la propera temporada de bany a les piscines municipals. El termini de presentació de sol·licituds per ser admès en el procés selectiu es tancarà el proper 21 d'abril a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Entre d'altres tasques, els socorristes s'encarregaran de la vigilància, atenció, detecció i prevenció d'accidents i col·laboraran en l'anàlisi de l'aigua, el control d'usuaris, l'endreça de material i la neteja de la instal·lació. Les bases de la convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província i són consultables també en el web municipal. La contractació serà temporal, des del 22 de juny fins al 31 d'agost, a temps parcial, per a 36,5 hores setmanals.

Per accedir a les places de socorrista cal haver complert els 18 anys, disposar del títol corresponent, tenir el títol d'ESO, EGB o qualsevol altre d'equivalent i el nivell C1 de català, entre altres requisits. Enguany també és necessari presentar el certificat d'antecedents penals.

Properament l'Ajuntament té prevista la convocatòria de les places de monitor i taquiller per a les mateixes instal·lacions.