Josep Cases i Solé de 54 anys, regidor de l’Ajuntament de Guixers des d’aquesta darrera legislatura, ha perdut la batalla contra el càncer que lliurava des de feia 7 mesos i ha mort aquest dilluns. Estava casat i té una filla de 20 anys

Cases, que actualment exercia la presidència de l’Associació Cultural de la Vall de Lord, entitat que gestiona el Museu, era una persona molt estimada a la Vall i col·laborava amb diverses entitats. A més a més, Cases era empresari i soci fundador de BioLord, la iniciativa que ha recuperat les pomes de muntanya.

Marià Chaure, alcalde de Guixers ha declarat que “la pèrdua de Josep Cases és una gran pèrdua per la Vall de Lord” mentre Josep Pintó, soci impulsor, amb Cases, de BioLord n’ha destacat el seu positivisme “ era un home de poble, amb molt bon caràcter i que participava de moltes coses”.

L’enterrament serà aquest dimarts a 2/4 de 7 de la tarda a l’església parroquial de Sant Llorenç de Morunys i l’Ajuntament de Guixers ha decretat tres dies de dol en la seva memòria.