Sota el nom de Rural Weddings Solsonès, set empreses de la comarca han promocionat, al Handmade Festival de Barcelona, una oferta conjunta de productes i serveis per a aquells nuvis que vulguin un casament diferent i en un entorn rural.

Les propostes presentades per aquest grup d'empresaris són molt diverses i inclouen diferents aspectes del casament. Així, ofereixen comiats de solters que es basen en activitats de natura, com Tirant milles o Cau de llops, l'allotjament i la celebració de la cerimònia al poble rural Puig-arnau Pubilló, el servei de càtering ofert per És Pallarès, el reportatge fotogràfic de Marc Ramonet, la col·laboració d'una òliba com a portadora dels anells gràcies al Zoo del Pirineu i els complements per als nuvis o els detalls per als convidats confeccionats artesanalment per Mans i Mànigues.

Es tracta d'empreses que formen part de l'associació d'Empresaris per al Solsonès, Artesans del Solsonès i el Gremi d'Hosteleria, i que treballen en col·laboració per tal de potenciar l'entorn i oferir un producte a mida.