En la proximitat de la Fira de Sant Isidre, la Biblioteca Carles Morató de Solsona acull la presentació d´un llibre que versa sobre un tipus de cultius. Es tracta de l´última novel·la de l´escriptora i metgessa osonenca M. Lluïsa Latorre, El cor de les llavors. Per un planeta lliure de transgènics (Emboscall, 2015). L´acte tindrà lloc aquest divendres, dia 6 de maig, a les set de la tarda al saló de les Homilies d´Organyà.

Intervindran en aquesta presentació, a més de l´autora, l´editor, Jesús Aumatell, i la solsonina Mercè Augé. Latorre hi realitzarà una dissertació sobre l´ús dels transgènics i les seves conseqüències. La novel·la pretén situar el lector en un lloc privilegiat per entendre les claus d´un tema tan complex i polèmic com és el dels organismes modificats genèticament (OMG). La història transcorre durant tres setmanes de l´abril del 2014 i presenta una subtrama amb tocs de misteri, drama i denúncia.

M. Lluïsa Latorre (l´Esquirol, 1961) ha publicat anteriorment Els peons de l´assassí (2006), De Susqueda a Tübingen. Diari d´una metgessa (2010) i Dones invisibles. 50 retrats de dones que han canviat la història sense que la història ho reconegui (2011).