El grup municipal de CDC, a l'oposició de l'Ajuntament d'Olius, ha fet arribar als veïns del municipi el seu habitual butlletí Convergents, on fa una valoració de les actuacions de l'equip de govern i manifesta aquelles amb les quals estan en desacord.

En l'escrit adreçat als veïns, qualifiquen aquestes actuacions de l'alcalde i el seu equip de govern d'"inadequades i intolerables". Al butlletí es recull "que l'Ajuntament no es pot gestionar sense transparència, de forma autoritària, selectiva i personalitzada, amb informacions devaluades i per a benefici personal".

L'alcalde, Antoni Màrquez, per la seva banda, ha assegurat a Regió7 que estan valorant, amb el seu equip de govern, quina és la resposta que cal donar al document de l'oposició i es plantegen si contestar-los de la mateixa manera, per escrit, o convocar una roda de premsa per explicar els temes concrets que exposa el butlletí de CDC i "rebatre moltes de les coses que conté aquest document que són mentida i que no tenen cap justificació real".