Dilluns que ve el servei municipal de l'aigua de Solsona tallarà el subministrament al nucli antic de nou del matí a una del migdia, aproximadament. El motiu per a la interrupció del servei són les obres de renovació d'una canonada general de la xarxa d'aigua que dóna servei a tot el centre històric.

Els operaris treballaran, concretament, en una vorera de la plaça de Sant Roc, on ja han començat a obrir una rasa al llarg de la plaça, i deixaran intacte el formigó imprès de la calçada. L'operació consistirà a substituir una canonada de fibrociment (uralita), afectada en part per la pressió de les arrels dels arbres d'aquest indret, per un tub de polietilè (PE) d'uns 35 metres de llargada. La xarxa de canonades del nucli antic és una de les més velles de la ciutat i, sovint, necessita reparacions. Aquests treballs obliguen a interrompre el subministrament d'aigua durant unes hores amb l'afectació que això té per a la gent que hi viu o hi té un negoci.

Per aquest motiu, la regidoria d'Obres Públiques i Serveis comunica el tall d'aigua aquesta setmana als veïns i comerciants del barri i els recomana que disposin de reserves als dipòsits per a dilluns al matí.