Arran Solsonès celebra amb xerrades i un concert el seu primer aniversari

Totes les activitats es duran a terme al Casal la Fura i la plaça de Sant Pere

13.05.2016 | 07:53

Ara fa un any que l'Assemblea de Joves de l'Esquerra Independentista del Solsonès es va constituir com un nucli d'Arran, l'organització de joves de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans.

Per celebrar aquesta efemèride, Arran Solsonès ha organitzat per a avui i demà un seguit d'actes oberts al públic. Per començar, a les 6 de la tarda han programat un taller sobre el tema "Desmuntant els rols de gènere", i que comptarà amb la col·laboració del col·lectiu feminista Acció Lila. Un debat juvenil sobre quin ha de ser l'oci que volem a la nostra ciutat i la comarca continuarà el taller. I clourà els actes d'avui un concert que tindrà les actuacions de Rachola, Dr Zaius i PD Indecents Sound System. Totes les activitats es duran a terme al Casal la Fura i la plaça de Sant Pere.

Els cultius transgènics en l'agricultura i l'alimentació actuals són el tema central de la xerrada que conduirà demà dissabte, a les 7 de la tarda, José Ramon Olarieta, de la Universitat de Lleida i membre de Som lo que sembrem, la plataforma que va néixer per donar suport a la ILP que s'oposava als cultius i aliments transgènics a Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema