El solsoní Oriol Ribó i Solé, alumne de 10 anys de l´escola Arrels I, ha estat el guanyador del concurs d´enigmes fotogràfics Qui sap on?, del web dels infants de Solsona. Acompanyat de la seva mare, l´Oriol va aconseguir finalitzar la darrera prova, dijous passat, en un temps rècord de 28 minuts i va superar els altres 13 finalistes. El repte era localitzar els indrets del nucli antic de detalls que apareixien en cinc fotos.

El regidor Ramon Xandri va ser l´encarregat de presidir el lliurament del premi a la sala de plens municipal. Oriol Ribó va endur-se una càmera fotogràfica equipada amb una funda i un pal de selfies i la resta de nens i nenes finalistes van rebre un petit obsequi.

La regidoria d´Acció Social, organitzadora del concurs per mitjà dels Serveis Socials, preveu repetir l´experiència el proper curs, atesa la bona acollida que ha tingut. Des que l´activitat es va posar en marxa el gener, hi han pres part unes 160 persones. S´ha considerat que és una activitat que contribueix a què els infants aprenguin més coses sobre la seva ciutat.