Solsona engega un nou concurs d'enigmes fotogràfics per a infants. Es titula "On és la flor?" i té el doble objectiu de fomentar que els nens i les famílies freqüentin els indrets comercials de la ciutat i que els establiments se sumin al projecte de Viles Florides amb la decoració dels aparadors amb motius florals. Hi podran participar els alumnes de primer fins a sisè de primària de les escoles de la comarca.

Aquesta nova activitat, organitzada conjuntament per la regidoria d'Acció Social, la UBIC i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, durarà aproximadament un mes, fins al 19 de juny, i s'hi podrà participar a través de l'apartat de concursos del web dels infants de Solsona. Cada setmana es publicarà en aquest lloc web cinc enigmes fotogràfics corresponents a cinc comerços diferents i els participants hauran d'identificar tots els establiments, que seran vint en total.

La segona setmana de juliol es lliuraran els premis als vint concursants que hagin encertat totes les respostes. Si n'hi ha més de 20, es farà un sorteig. L'obsequi consistirà en un lot de productes de marxandatge de Solsona.