El ple de l'Ajuntament de Solsona d'aquest divendres serà especial per a Sílvia Torra. La regidora de CDC abandona el seu càrrec després de

cinc anys al consistori. Ho fa per motius personals i serà substituïda per Xavier Torres.

Torra ha comunicat que deixa l´Ajuntament perquè "des de fa uns mesos no em puc dedicar com voldria a l´exercici del càrrec". A més a més, s'ha mostrat "molt agraïda al Marc [Barbens] i a l´Esteve [Algué] que m´han permès treballar per Solsona des de l´Ajuntament. Crec que tothom que estima la ciutat hauria de passar per l´Ajuntament perquè entendria molt millor el que significa la gestió pública".

Per últim, Torra ha volgut agrair al portaveu i a la resta de la llista que hagin comprès la situació i ha volgut deixar clar que participarà com una més d´aquest projecte però sense les obligacions de regidora. Sílvia Torra també ha volgut donar les gràcies a Joan Solà i a tots el membres de CDC per tots els anys de treball a la direcció comarcal del partit

Properament, Xavier Torres prendrà el relleu com a regidor de l´Ajuntament de Solsona i Isabel Pérez recollirà l´acta de consellera comarcal. Xavier Torres i Romero (59 anys) és assessor fiscal i fa vint-i-tres anys que treballa a la seva gestoria. Actualment, és independent després de deixar la militància d´UDC fa mig any.

El portaveu de CDC a l´ajuntament solsoní, Marc Barbens, vol agrair "moltíssim i de cor tota la dedicació de la Sílvia cap al partit, cap a Solsona i cap a la comarca". Barbens ha remarcat que "la Sílvia és d´aquelles persones que et fan sentir sempre bé, perquè porta un somriure perenne als llavis i és la primera d´agafar-se a la feina i l'última de plegar". Pel que fa als motius, ha explicat que "fa uns mesos la Sílvia em va demanar de deixar l´Ajuntament per una sèrie d´assumptes personals que entenc perfectament i que vaig acceptar ràpidament perquè el seu compromís amb aquest grup és total. Conjuntament vam acordar que la sortida es produís ara".