L'Ajuntament de Solsona convoca l'empresariat dels polígons industrials

La cita és aquest divendres a les set de al tarda al bar restaurant El Vinyet

31.05.2016 | 15:16
L'Ajuntament de Solsona convoca l'empresariat dels polígons industrials

Aquest divendres el govern municipal de Solsona tanca al sector industrial la primera ronda de visites als barris. La convocatòria s´adreça a l´empresariat dels polígons dels Ametllers, Pronisa i la Vinya del Teuler. La cita serà a les set de la tarda al bar restaurant El Vinyet, al punt quilomètric 49 de la carretera de Manresa.

És una convocatòria de l´alcalde, David Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica i adscrit al sector dels polígons industrials, Lluís-Xavier Gonzàlez. Tot i que els polígons no són un barri, pròpiament dit, l´Ajuntament hi té assignat un regidor per les seves especificitats. Amb aquesta trobada, en què es recolliran les inquietuds dels empresaris de les naus, es parlarà de les accions previstes o en curs i es mantindrà un intercanvi d´impressions, finalitzarà la primera ronda de visites, iniciada el desembre passat.

Aquest mandat és el primer en què s´assigna regidors a tots els barris de Solsona, una via concebuda per canalitzar la participació ciutadana. En total s´ha dividit el municipi en divuit sectors, repartits entre sis membres de l´executiu local. Són els interlocutors directes de cada zona amb el govern municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema