El consistori solsoní ha començat les obres d'adequació provisional de la placeta que és davant de l'edifici Àries, a l'avinguda del Pont de la capital solsonina, mentre s'espera poder-ne dur a terme la remodelació definitiva en l'exercici 2017.

Tal com es va fer amb la cessió de l'altre espai urbà situat davant de l'edifici Tauro, l'Ajuntament va signar un conveni amb la comunitat de propietaris de l'edifici Àries per tal que la placeta que queda just a l'altra banda de l'avinguda del Pont passés a integrar-se al domini públic municipal de Solsona. En aquest acord s'especifica que l'Ajuntament condicionarà l'espai i en mantindrà l'ús com a aparcament que ha tingut tradicionalment.

L'endreça provisional de l'espai, que s'ha iniciat aquests dies, consisteix a treure la vorada que tenia la part interior de la placeta i que era un destorb per a la circulació, aplanar-la i compactar-la amb sauló. També se senyalitzaran els aparcaments per tal que els vehicles que hi estacionin ho facin d'una manera més ordenada que fins ara.

A aquest efecte, l'alcalde, David Rodríguez, ha explicat que també s'hi han col·locat els bancs previstos a l'obra definitiva "per tal que facin la doble funció d'evitar que els cotxes aparquin al damunt de la vorera i que els vianants tinguin un lloc per descansar".