Endesa ha finalitzat recentment diferents treballs de renovació tecnològica a la subestació de Solsona, situada al terme municipal d'Olius, amb l'objectiu de dotar la instal·lació dels últims avenços tecnològics. Amb aquestes intervencions es vol reforçar la xarxa de transport a la comarca del Solsonès i incrementar, així, la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients, a través del distribuïdor local. Aquestes millores, que han tingut una inversió de 760.000 euros, han estat finançades parcialment per la companyia elèctrica.

Les reformes han consistit en l'ampliació de potència d'un transformador i en la instal·lació del sistema de telecontrol, entre d'altres, i pretenen dotar la infraestructura dels últims avenços per tal d'assegurar la qualitat i continuïtat del subministrament.

Es tracta de treballs que formen part dels plans d'inversió de la companyia a la comarca del Solsonès i que, segons Endesa, són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics. La companyia elèctrica ha expressat que té l'objectiu d'anar instal·lant totes aquestes novetats a les diferents subestacions que té al territori.