A les cinc d'aquesta tarda començaran els partits de futbol sala que disputaran 13 equips de 3r a 6è de primària de totes les escoles de Solsona per inaugurar el nou camp de futbol condicionat al Camp del Serra. Els petits jugaran els primers, fins a dos quarts de set, i els grans, a partir d'aquesta hora. Cada equip podrà disputar dos partits amb nens i nenes d'altres centres escolars. També hi participarà un equip mixt format per regidors de tots els grups municipals que aprofitaran l'ocasió per posar a prova el seu estat físic.

El camp de joc, ubicat a l'àmbit inferior del Camp del Serra, té unes dimensions de futbol sala, de 40 per 20 metres, i les porteries són de tres per dos metres. Tot i això, també s'hi podrà jugar transversalment, ja que properament s'hi col·locaran quatre porteries més petites.

Amb aquesta actuació, el consistori solsoní dóna resposta a una llarga reivindicació de la mainada solsonina, canalitzada a través del Consell d'Infants i Adolescents, de disposar d'un espai específic obert al centre de la ciutat per jugar a futbol amb tranquil·litat. L'Ajuntament va prohibir aquesta pràctica a la plaça del Camp fa cinc anys per evitar incidents, arran d'algunes queixes dels vianants per l'ús descontrolat de les pilotes.