Un any més, les piscines municipals de Solsona s'adhereixen a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", que se celebra demà diumenge. A fi d'incentivar la col·laboració ciutadana, l'entrada a les instal·lacions serà gratuïta durant tota la jornada, d'onze del matí a vuit del vespre. Aquest iniciativa és promoguda des de fa més de 20 anys per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), i hi participen més de 600 piscines de Catalunya.

Es podran fer donacions en una bústia habilitada a la taquilla i es podrà adquirir material de marxandatge de la campanya, enguany dissenyat per La Casa de Carlota, un estudi de disseny en què treballen estudiants d'escoles de disseny i creatius amb síndrome de Down i autisme. Els diners que es recaptin contribuiran a finançar els serveis de la FEM. Els nens i nenes que participen en l'oferta multiesportiva de la piscina municipal també han dut a terme diverses activitats per recaptar fons.

Com és habitual, demà s'habilitarà un carril lliure per nedar uns metres per la lluita contra aquesta malaltia crònica, que es calcula que afecta unes 7.000 persones a Catalunya i prop de 46.000 a l'estat espanyol.