Càritas Diocesana recull fons per a l'ajut escolar

30.07.2016 | 07:43

Les delegacions de Càritas Diocesana de Solsona, Lleida i Urgell, en col·laboració amb la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc, han engegat la campanya "Cap nen sense oportunitats a l'escola!", una iniciativa que té com a finalitat que tots els nens i nenes puguin seguir el curs escolar en igualtat de condicions.
Aquesta campanya estarà vigent fins al 7 de gener del 2017, i l'ONG i el supermercat es marquen el repte de reunir els fons suficients per poder proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, beques menjador i activitats extraescolars. Aquestes donacions es podran dur a terme a la caixa d'aquests supermercats mitjançant l'activació d'un codi. A més, s'organitzaran diverses activitats els beneficis de les quals es destinaran també a la campanya.
El projecte ha estat apadrinat per la cantant Marina Rossell, que va assistir a la presentació de la campanya i va fer una crida a la participació. "El somriure d'un nen no té preu. Sumeu-vos a la campanya i feu que es multipliquin els somriures", va afirmar.
Plusfresc és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, disposa de 72 establiments, ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, l'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema