Després de la renúncia a l'acta de regidor per part del cap de llista de CDC a l'Ajuntament d'Olius, Ramon Sala, en el moment de la constitució de l'Ajuntament ara fa poc més d'un any, ja són dues més les baixes que ha registrat el grup convergent en aquest consistori.

La renúncia de l'exalcalde Sala va permetre l'entrada del número 4 de la llista, Robert Molas, com a regidor a l'Ajuntament. Poc temps després, la primera a presentar la baixa per motius personals va ser la regidora Marta Moreno, que va perdre també el seu càrrec com a consellera comarcal i va ser substituïda en aquest ens pel mateix regidor Molas. I, pel que fa a l'Ajuntament, l'havia de reemplaçar Raül Viladrich, que era el següent a la llista de CDC de les darreres eleccions municipals, però també va presentar la renúncia, així que va ser Maria Pilar Cases, que ocupava la sisena posició, qui va accedir finalment a l'acta de regidora d'Olius.

En el darrer ple, es va donar compte de la renúncia, també per motius personals, de Maria Àngels Taribó. Ha estat regidora des del 2007 i ha ocupat les carteres d'Ensenyament i Esports en la legislatura 2007-2011, i va ser tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social i Família del 2011 al 2015. En aquesta època també va ser consellera comarcal, i va assumir les responsabilitats de Benestar Social i Família, Educació, Joventut, Transports i Polítiques de Dones. El seu substitut a l'Ajuntament hauria d'haver estat Josep Montaner, que era el 7è de la llista de CDC, però el ple va recollir també la seva renúncia.

D'aquesta manera, actualment resten a Olius 2 regidors convergents, Molas i Cases, i el partit ha començat a contactar amb els suplents de la llista per tal que assumeixin el càrrec de tercer regidor. Marc Barbens, portaveu del partit al Consell Comarcal, va explicar que "és normal que a les llistes hi hagi persones que no estiguin disposades a entrar a l'Ajuntament, de vegades les circumstàncies vitals canvien, i d'altres, fins i tot es tracta d'algú que ha acceptat anar a la llista per donar-hi suport, però que ja havia deixat clar que no acceptaria el càrrec".

Per la seva banda, l'alcalde d'Olius, Antoni Màrquez, va valorar que "el proper ple ordinari és el dia 1 d'agost, suposo que serà difícil que ja tinguem la resolució de la Junta Electoral i que pugui entrar el nou regidor". Si això no és possible, el següent ple programat al municipi és el dia 3 d'octubre.