La 33a Hora de Resistència de Natació de les piscines municipals de Solsona va batre el rècord històric, dissabte passat, amb els 5.418 metres nedats per l´equip Cube Minorisa Team, guanyador en la categoria d´adults. La participació també va ser elevada, de 10 equips, igual que en l´edició anterior. El lliurament de premis va anar a càrrec del regidor d´Esports, Ramon Xandri.

El segon lloc en la categoria d´adults va ser per a l´equip Amb el Barni, amb 4.715 metres, i el tercer per a The Bests, amb 4.505 metres recorreguts -guanyador, al seu torn, del premi al millor distintiu. En la categoria de menors de 16 anys va imposar-se el grup 2004 and Company, després d´assolir 3.476 metres, seguit de l´equip The Swimming Giants, amb 2.678 metres, i Les Muniguais, amb 2.520.

El segon classificat dels infantils també va endur-se el reconeixement a l´equip amb la mitjana d´edat més jove. El premi a l´equip dels veterans va anar a parar al grup L´hora de la Residència.