L'Ajuntament de Solsona ha incorporat un nou regidor del grup municipal de CDC, a l'oposició, el solsoní Xavier Torres.

D'aquesta manera, el representant ocuparà fins a final de la legislatura la plaça que ocupava la regidora Sílvia Torra, la qual va anunciar la renúncia temps enrere, al·legant motius personals, després de passar cinc anys al càrrec. "Des de fa mesos no em puc dedicar tant com voldria a l'exercici del càrrec", justificava en aquell moment la política.

Torres accepta entrar com a representant després que David Cervilla, número 4 a la llista de CiU i, per tant, a qui corresponia assumir l'espai que deixava Torra, renunciés a entrar a formar part del consistori.

El nou representant entra com a regidor independent després d'abandonar fa mig any el partit polític d'Unió Democràtica, que en el moment de les eleccions formava candidatura unitària amb Convergència.

Torres va néixer l'any 1956, és pare de dos fills i treballa com a assessor fiscal a la seva gestoria, que porta des de fa més de vint-i-tres anys. Abans havia treballat a la banca. En l'àmbit associatiu, va ser el fundador i el president del Club de Golf Ribera Salada i és soci del Club Bàsquet Solsona. A més a més, també és director de curses i comissari esportiu del món del motor.