Prop d'una quarantena d'activitats omplen la Festa Major de Sant Llorenç

Enguany s'inaugura l'ampliació del museu i el centre d'interpretació de la vall de Llord al monestir

04.08.2016 | 00:00
Concert de barraques de la Festa Major de Sant Llorenç

Engega la festa grossa de Sant Llorenç de Morunys amb un programa que aglutina vora una quarantena d'activitats organitzades per l'Ajuntament i per les entitats.
En aquesta edició, des del consistori es va fer una crida per tal que els veïns participessin a la Comissió de festes, que és el principal òrgan encarregat de l'organització de la celebració. Formada per entitats, representants locals i veïns, suma una vintena de persones que tiren endavant la programació. "Hi ha gent nova que en forma part i això és positiu", va assegurar el regidor de cultura, Àngel Llohis.

Soviètiques, motos del poble
Com a novetat, la programació incorpora la celebració dels 25 anys de l'entitat Els Soviètics de la Vall, els quals cada any fan un recorregut fins a la muntanya de Busa amb el model de moto soviètica. L'esdeveniment ha anat sumant aficionats en aquest món i hi arriba gent de poblacions de les comarques veïnes. Dins de la festa major organitzen un Dirt Track, una cursa que pretén ser un espectacle perquè els vilatans descobreixin les motos.
A més, en aquesta festa s'inaugura l'ampliació del museu i centre d'interpretació de la vall de Lord al claustre del monestir. Una instal·lació que complementa l'espai turístic de l'oficina de la comarca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema