El barroc al Solsonès i la mística del bosc en la Diada de Territori de Masies

06.08.2016 | 00:00

Els de Territori de Masies pretenen potenciar i donar a conèixer el territori, omplir-lo de vida i dinamitzar-lo. Amb aquesta idea va néixer la seva Diada, que se celebra al Miracle, coincidint amb la Festa Major del Miracle, durant el primer cap de setmana d'agost.
Aquesta vegada, l'esdeveniment girarà entorn del barroc al Solsonès i la mística del bosc aprofitant la posada en marxa del nou Centre d'Interpretació del Barroc al Solsonès. Un equipament que va obrir les portes al juny i que pretén acostar el visitant a les característiques i la història de l'estic barroc, un patrimoni ric i força desconegut que conserva la comarca.
Més enllà de la nova instal·lació, en aquest entorn, ja és tradicional el tast de productes locals, el TastaTerritori, una fórmula per potenciar els productors de la comarca, que tenen cura del paisatge, activen l'economia i defensen el consum de proximitat. En total hi participen 22 empreses.
El cartell s'arrodoneix amb la Matinal del Barroc, una caminada i visita al retaule barroc de Sant Jaume dels Tracs, i una exposició del geògraf Martí Boada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema