La delegació solsonina de l'ONG Creu Roja ha fet una crida a la població per tal que col·labori aportant ampolles i brics de llet, que actualment són la principal mancança del banc d'aliments de Solsona. L'estoc actual amb què compta el rebost de Creu Roja és escàs i l'entitat preveu que en les properes setmanes no es podran cobrir les necessitats de totes les famílies que reben els aliments que els subministra el rebost solidari, de forma quinzenal.

El banc d'aliments s'abasteix gràcies als aliments procedents d'excedents de la Unió Europea i de les donacions d'empreses, entitats i particulars. Normalment s'emmagatzemen tots els productes que es van rebent i es van distribuint durant tot l'any. El cas de la llet però, és més complicat, atès que la data de caducitat d'aquest producte és molt curta i no es pot emmagatzemar durant gaire temps.

Les donacions de llet es poden fer a Creu Roja El Solsonès o als punts de recollida habituals, mitjançant les caixes ubicades a Cal Baldomero, Cal Coll, Ca la Dora, Ca la Carme Gras, Gasolinera Setelsis, Bon Àrea, Caprabo, Condis, Llobet i Spar.