Creu Roja Solsonès demana col·laboració per recaptar llet per al banc dels aliments

Els donatius es poden fer a la seu de l'entitat i als punts de recollida habituals

10.09.2016 | 07:37

La delegació solsonina de l'ONG Creu Roja ha fet una crida a la població per tal que col·labori aportant ampolles i brics de llet, que actualment són la principal mancança del banc d'aliments de Solsona. L'estoc actual amb què compta el rebost de Creu Roja és escàs i l'entitat preveu que en les properes setmanes no es podran cobrir les necessitats de totes les famílies que reben els aliments que els subministra el rebost solidari, de forma quinzenal.

El banc d'aliments s'abasteix gràcies als aliments procedents d'excedents de la Unió Europea i de les donacions d'empreses, entitats i particulars. Normalment s'emmagatzemen tots els productes que es van rebent i es van distribuint durant tot l'any. El cas de la llet però, és més complicat, atès que la data de caducitat d'aquest producte és molt curta i no es pot emmagatzemar durant gaire temps.

Les donacions de llet es poden fer a Creu Roja El Solsonès o als punts de recollida habituals, mitjançant les caixes ubicades a Cal Baldomero, Cal Coll, Ca la Dora, Ca la Carme Gras, Gasolinera Setelsis, Bon Àrea, Caprabo, Condis, Llobet i Spar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Solsonès

Una parada de venda de bolets a la fira solsonina
La Fira del Bolet i del Boletaire de Solsona es nodreix amb bolets francesos

La Fira del Bolet i del Boletaire de Solsona es nodreix amb bolets francesos

La mala temporada provoca que els venedors s'abasteixin de bolets al sud de França i Navarra

La sortida micològica recull una bona varietat d'espècies al Monegal

La sortida micològica recull una bona varietat d'espècies al Monegal

Es tracta d'un recorregut de reconeixement de les espècies de bolets que es van trobant, conduït...

La 10a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès arrenca amb noves activitats

La 10a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès arrenca amb noves activitats

El nucli antic de Solsona s'omple de productes agroalimentaris i artesans i de tallers temàtics

El taller «Cuinem vedella amb bolets» dóna el tret de sortida a la mostra amb tradició i creativitat

El taller «Cuinem vedella amb bolets» dóna el tret de sortida a la mostra amb tradició i creativitat

Laia Coma i Roger Vilaginés, cuiners del restaurant Mare de la Font de Solsona, van portar...

«Cada any destinem recursos a la investigació d'un tipus de càncer diferent»

«Cada any destinem recursos a la investigació d'un tipus de càncer diferent»

Garcia, delegat de la junta local a Solsona de l'AECC, treballa en l'organització d'activitats per...

Colors i actitud positiva en les diverses activitats

Colors i actitud positiva en les diverses activitats

«La conscienciació a través de valors positius, el bon rotllo, és una...

Enllaços recomanats: Premis cinema