Aquest dijous ha mort Joan Maria Caball i Moncunill, regidor de l'Ajuntament de Solsona durant el primer mandat democràtic, entre els anys 1979 i 1983. L'exregidor tenia 73 anys.

La cerimònia civil de comiat per l'edil es farà aquest mateix divendres, a les 18h a les instal·lacions de l'antic Club Sant Jordi.

Caball va entrar al consistori solsoní arran de les eleccions de l'any 1979 com a membre de l'Agrupació d'Electors Independents (AEI). Durant el seu pas per l'equip de govern va ser delegat de Desenvolupament Econòmic des de l'inici de la legislatura fins l'any 1981 i, posteriorment, es va fer càrrec de la cartera de Turisme des d'aquell mateix any fins el final d'aquella legislatura.

A banda de la seva activitat política, Caball va ser conegut per la seva faceta d'empresari, dedicat al negoci familiar dedicat al sector de la maquinària agrícola.

L'Ajuntament de Solsona i l'actual alcalde, David Rodríguez, han emès un comunicat en el que expressen el seu condol per la defunció de l'exregidor Caball.