Un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Solsona, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat 21 de setembre com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

A meitats de setembre els mossos van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una finca de Solsona. Els agents van obrir una investigació i van esbrinar que en el costat de la masia hi havia una petita plantació de marihuana amb el seu propi sistema de rec.

Davant d'aquests indicis, el 21 de setembre, els mossos van anar al domicili i van realitzar una entrada i perquisició, on es van localitzar i comissar un total de 154 plantes de marihuana en diferents estats de floració.

La plantació estava distribuïda per diverses zones de l'interior de la masia i en camps del voltant de la casa. Les estances interiors disposaven d'instal·lació elèctrica, focus, ventiladors i diferents productes pel cultiu. A més, també s'hi va localitzar tres pots d'oli amb haixix a l'interior.

El llogater de la finca i responsable de la plantació va quedar detingut per un delicte contra la salut pública. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria i es presentarà davant del jutge quan aquest el requereixi.