L'hospital d'en Llobera i el pou de gel centren la nova visita teatralitzada

Està programada per a tots els dissabtes d'octubre i la sortida es fa des de l'Oficina de Turisme.

30.09.2016 | 08:23

La darrera proposta dramatitzada que ofereix aquesta tardor l'Associació Ithaca als visitants de la ciutat de Solsona està protagonitzada per l'hospital d'en Llobera i el pou de gel. Està programada per a tots els dissabtes del mes d'octubre a 2/4 de 7 de la tarda i la sortida es fa des de la mateixa Oficina de Turisme.

La nova ruta guiada vol ser una aproximació a la vida a la ciutat en temps antics a través de les explicacions que desgranen cinc personatges sobre els usos que es donaven a aquests dos espais singulars de la ciutat. D'una banda, l'hospital d'en Llobera permetrà acostar els visitants a la vida quotidiana dels habitants de Solsona en l'antiguitat i, de l'altra, tindran l'ajuda d'un treballador del pou de gel que els donarà a conèixer els diferents usos i propietats d'aquest element i el funcionament del pou. L'activitat està adreçada a un públic familiar i té una durada aproximada d'una hora i quinze minuts.

Els preus de llançament de la nova ruta són de 7 euros per al públic general, 5 per a jubilats i joves de 13 a 18 anys, 3 per a infants de 5 a 12 anys i la visita és gratuïta per als menors de 5 anys. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema