El mediàtic pediatre Carlos González pronunciarà una conferència al Teatre Comarcal de Solsona el proper 13 d'octubre a 2/4 de 7 de la tarda sobre criança i vincle afectiu. Després de la bona acollida de la primera edició, Solsona estrena el segon cicle de Viure en un cos de dona, organitzat per la regidoria de Polítiques d'Igualtat, el Consell Comarcal a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones i l'Associació de Dones del Solsonès. Consta de tres convocatòries gratuïtes, els dijous, quinzenalment.

La segona cita serà el dia 27 d'octubre i es projectarà el documental La luna en ti, de Diana Fabianova, que tracta sobre la menstruació, qüestiona la realitat social dels homes i les dones i desafia idees preconcebbudes sobre la feminitat. A continuació hi haurà un col·loqui amb la doula Berta Obon.

I la tercera sessió serà el 10 de novembre i consistirà en un altre col·loqui, aquesta vegada amb la sexòloga Lara Castro, directora de l'Institut de Sexualitat de l'Institut Gomà. Porta per títol "Sexualitat femenina: el plaer de viure en un cos de dona".

L'any passat, la primera edició del cicle va registrar un total de 540 assistents, un balanç considerat excel·lent i per això se li vol donar continuïtat.