Solsona s'adhereix diumenge al Dia mundial de l'alimentació amb una jornada festiva sobre alimentació saludable i una mostra de productes artesans de qualitat locals a la Sala Polivalent i el seu exterior. Entre altres activitats, hi haurà una xocolatada, tallers, un concurs, una paellada popular, l'actuació de Mogambo i una xerrada sobre la flora intestinal. Aquesta commemoració, promoguda mundialment per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), porta per lema "El clima està canviant. L'alimentació i l'agricultura també".

Aquestes activitats, excepte el dinar, són gratuïtes per als participants, subvencionades per l'Ajuntament de Solsona i la Diputació de Lleida dins la campanya d'informació i sensibilització "Al·lèrgicum, mengem sense barreres". La paellada popular, organitzada per l'Associació Fènix, valdrà 12 euros per persona, i continuarà amb un concert a càrrec de Mogambo.

La xocolatada, a les deu del matí, l'oferirà l'empresa Toleràncies, i serà apta per a celíacs i intolerants a la lactosa. A quarts d'onze hi ha programats tallers d'alimentació saludable per fomentar bons hàbits alimentaris a les noves generacions. A dos quarts d'una hi haurà un concurs d'amanides obert a tots els públics. Per dinar, s'oferirà una paellada popular, basada en productes locals del Solsonès. A 2/4 de 4 actuarà Mogambo i, per acabar Martina Ferrer pronunciarà una xerrada.